ICE STUDIO | Design = Austrija: Prints+Products - ICE STUDIO
8444
post-template-default,single,single-post,postid-8444,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Design = Austrija: Prints+Products

Design = Austrija: Prints+Products

  |   Exibitions

Jučer, 16. rujna, u Zagrebu je otvorena izložba Design = Austrija: Prints+Products, koncipirana kao pregled najboljih austrijskih dizajnerskih rješenja u protekle dvije godine. Izložba prikazuje različite aspekte austrijskog dizajna, od produkt dizajna, industrijskog dizajna, dizajna robe široke potrošnje, dizajna arhitekture, grafičkog dizajna,  konceptualnog dizajna, do dizajna komunikacija i krajobraznog dizajna. Postavljena je u selekciji i izvedbi austrijskog Centra znanja i interesnih organizacija designaustria, a kustos izložbe je Thomas Hamann,  scenograf, kustos i ilustrator koji živi i radi u Beču i aktivno surađuje s tom institucijom.

 

Izložbu je moguće razgledati u izložbenom prostoru Odjela za dizajn, Draškovićeva 45, Zagreb do 7. listopada,. ponedjeljkom, utorkom, srijedom i petkom od 10 do 16 sati te četvrtkom od 10 do 18 sati.

 

17/09/2014Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?