ICE STUDIO | A' Design Award
8468
post-template-default,single,single-post,postid-8468,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

A’ Design Award poziv na sudjelovanje / A’ Design Award call for submissions

A’ Design Award poziv na sudjelovanje / A’ Design Award call for submissions

  |   Design Competitions

POZIV NA SUDJELOVANJE ( call for submissions)

Prijave se vrše na linku  https://competition.adesignaward.com/registration.php

O A’DESIGN NAGRADI

A’ Design Award & Competition vodeće je međunarodno natjecanje za dizajn koje se održava svake godine. Dodjeljena priznjanja A’ Design Award & Competition pokrivaju široki spektar kreativnih područja kako bi se izdvojili  najbolji dizajneri iz svih zemalja i svih disciplina. Radovi se ocjenjuju anonimno, žiri čine kolege dizajneri, istaknutih predstavnici medija i etablirani profesionalci. A’ Design Award & Competition daje publicitet i međunarodno priznanje svim pobjednicima putem A’ Design nagrade dodjeljivanu u cilju priznanja za nagrađeni dizajn.

 

Natjecanje A’ Design Award & Competition osmišjeno je kako bi se promovirali i prepoznali najbolji dizajnerski radovi u svim kreativnim disciplinama bez obzira na zemlju sudionika. A’ Design Award & Competition natjecanja je stvaranje svijesti i razumijevanje dobre dizajnerske prakse, promovirajući najbolje dizajne u svim zemljama i svim granama industrije. Krajnji cilj A’ Design Awards nagrade je da inspirira dizajnere, brendove i tvrtke diljem svijeta da stvaraju najbolje proizvode i projekte korisne za današnje društvo.

 

POGODNOSTI ZA POBJEDNIKA (BENEFITS TO WINNERS) – CLICK HERE FOR ALL BENEFITS

Za radovi nagrađeni A’ Design nagradom dobiva se ugledna pobjednička ‘oprema’.  Primjerice za profesionalan dobiva se sljedeće: opsežna PR kampanja; licenca za “A’ Design Award Winner logo-a” koji pobjednici mogu koristiti u poslovnoj komunikaciji; promocija nagrađenih radova putem priopćenja za javnost i tisak, objava za blogove i on-line časopise; uključivanje u poslovnu mrežu; metalni 3D trofej koji dolazi u luksuznom pakiranju crne boje; prijevode na stranim jezicima; pobjednički priručnik sa smjernicama za marketing i prodaju; pozivnice za članstvo u PRIME klubovima koje pomažu dizajnerima u umrežavanju i povezivanju; luksuznu publikaciju u tvrdom uvezu s objavom svih nagrađenih radova.

trophy-comparison-715px silver-bronze-gold  IRON, PLATINUM AND IRIDIUM A'DESIGN AWARDwinners-manual

Pobjednici imaju prilike sudjelovati na A’ Design Award Gala – Night, vrlo svečanom događanju gdje pobjednici natjecanja dolaze kako bi proslavili rezultate natjecanja. Događaj ima za cilj stvoriti mogućnosti umrežavanja i medijsku pokrivenost za pobjednike . Mjesto eventa je vila na jezeru Como koja ima povijesno značenje, uz neograničeno piće i probranu talijansku hranu. Pobjednici , članovi medija i industrije pozvani su na ovaj na događaj . Svaki dobitnik A’ Design Award ima besplatnu ulaznicu na gala – noć, plus besplatnu ulaznicu za jednog gosta.

gala-night-lake  gala-night-signature

 

POGLEDAJTE NEKE OD PRIJAŠNJIH NAGRAĐENIH RADOVA (see previous past design award winners) – CLICK HERE FOR PAST DESIGN WINNERS

BAANUNA TABLE Ramen Bowl DARYA CHAIR

SAZNAJTE VIŠE O “A’ Design Award” NAGRADAMA
Pogledaj A’ Design Award prezentaciju: http://www.designaward.com
Prezentacija o A’ Design priznjanju: http://www.whatisadesignaward.com
Razgledaj nagrađene dizajne: http://www.awardeddesigns.com
Pristupite objavama za predstavnike tiska o nagrađenim radovima i projektima: http://www.press-kit.org
Pročitajte intervjue s dizajnerima koji su dobitnici nagrade: http://www.design-interviews.com
Prijavite vaše radove za natjecanje A’ Design: http://www.adesignaward.com/registration.php
Otkrijte Svjetski Dizajnerski Poredak: http://www.worlddesignrankings.com
Preuzmite Logo A’ Design Awards & fotografije urednika: https://www.adesignaward.com/downloads.html

18/02/2015Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?