ICE STUDIO | Electrolux Design Lab
8389
post-template-default,single,single-post,postid-8389,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Electrolux Design Lab

Electrolux Design Lab

  |   Design Competitions

Cilj Electrolux-ovog  natječaja je naći nova rješenja i smjele ideje koje će pomoći poboljšati svakodnevni život obitelji s djecom. Electrolux Design Lab traži ideje za proizvode, kućanske dodatke, potrošne proizvode i usluge za “Zdravu sretnu djecu”, i to u tri glavna područja: kuhanje, njega tkanina i pročišćavanje zraka.

Natječaj je namjenjen svim studentima dizajna te im pruža platformu za predstavljanje svojih radova u svijetu, otvarajući vrata do poslovnih mogućnosti u području dizajna.

Sudjelovati je jednostavno: natjecatelji trebaju poslati opis svoje ideje, vizualnu skicu kojom ilustriraju ideju te pojašnjenje što korisnici dobivaju njezinom realizacijom. Prijave za natjecanje otvaraju se 4. ožujka, a rok za podnošenje traženog materijala je 8. travnja 2015. Više o natjecanju i detaljne upute možete pronaći na Design Lab web stranici.

Nagrade:

1. nagrada: € 10.000 i plaćena praksa u tvrtki Electrolux u trajanju od 6 mjeseci
2. nagrada: € 6.000
3. nagrada:  € 4.000

Dodjeljuje se i People’s Choice u iznosu od € 2.000 ( nagrada putem online glasovanja).

Izvor: electroluxdesignlab.com/

16/01/2015Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?