ICE STUDIO | STRECH.ME - ICE STUDIO
147
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-147,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

STRECH.ME

About This Project

ORDERS / REQUEST MORE INFO

Catalogue

38899-logo-big

STRECH.ME odgovora na zahtjev za multifunkcionalnim komadom namještaja u urbanom domu. On je igra praktičnosti i tradicije, igra različitih oblika i funkcije – klub stolić koji se može prilagoditi našim trenutnim željama i potrebama, od odabira boje do krajnjeg izgleda. Inspiracija izvlačnih elemenata proizašla je iz hrastovih “štokrla” – omiljenih stolčića iz djetinjstva koje je dizajnerica nasljedila od svoje bake.

STRECH.ME u uvučenom stanju štedi prostor, dok se pomicanjem i razmještajem elemenata stvaraju raznovrsne kombinacije koje određuju njegovu trenutnu formu i funkciju. Izvlačni elementi mogu se u potpunosti ukloniti iz glavne konstrukcije i samostalno služiti kao svestrani zasebni elementi: stalak za vazu, dodatni stolić, klupica, polica pored uzglavlja i sl. Na ovaj način omogućeno je da i sam korisnik razmještajem elemenata aktivno sudjeluje u kreativnom procesu.

U konceptu kolekcije ponavlja se osnovna bijela forma stolića, dok dva izvlačna elementa tj. “štokrla” u svojim varijacijama čine cijelu kolekciju proizvoda koji se mogu kombinirati u različitim bojama i materijalima, te uklopiti u sve vrste interijera i eksterijera. Izrađuje se po narudžbi od oplemenjenog iverala, medijapana ili masiva, tako da se i cjenovno prilagođava različitim potrebama korisnika.

Ekstenzija stolića moguća je sa lijeve i desne strane, bez metalnih elemenata ili pomoćnih mehanizama. Promišljanjem o racionalnom korištenju sirovine STRECH.ME je dizajniran iz ravnih linija, tako prilikom proizvodnje stolića skoro da i nema otpadnog materijala. Različitosti sirovine svedena je na minimum radi lakšeg recikliranja proizvoda, što je jedna od odlika održivog dizajna i proizvodnje.

Cijena proizvoda na upit.

 

Modular table concept:  Strech.me is an answer at the request for multi-functional piece of furniture in the urban home – club table that can be adapted to our current needs and wishes, from color selection to final appearance. Space saving in the retracted state, while sliding and rearranging of its two pull-out elements creates various combinations that determine its current form and function.
The table extension is possible on the left and on the right, without any metal part or additional mechanisms. Both pull-out elements can be completely removed from the main
structure and they independently serve as a versatile spatial elements: a vase stand, an additional table, bench, nightstand-shelve, etc.
Inspiration for the pull-out elements emerged from grandma’s oak “štokrla” (footstools / stools without backrest).

 

 

STRECH.ME

Modular table concept

Date

December 15, 2014

Category

Product design

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?