ICE STUDIO | Sudnji dan 2015 - poziv - ICE STUDIO
8403
post-template-default,single,single-post,postid-8403,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
 

Sudnji dan 2015 – poziv

Sudnji dan 2015 – poziv

  |   Design Competitions

Sudnji Dan  nagrađuje profesionalce u komercijalnom i neprofitnom sektoru, te studente. Temelji se na vrijednostima autorstva, nezavisnost i „fair play“. Sudnji Dan nije ovisan o interesnim skupinama, nego je isključivo u službi kreativnosti kao oblika ljudskog izražavanja. Autori se nagrađuju imenom i prezimenom, a žiri koji ocjenjuje radove je mnogobrojan. Ocjenjivanje se odvija on-line čime se osigurava nepristranost i objektivnost. Od ove godine nagrada Sudnjeg Dana/Judgment Day Awards (JDA) dodijeliti će se u sklopu, koji će se održavati od 25. do 30. svibnja 2015. na više lokacija u centru grada Zagreba: Kino Europa, KIC, Zagrebački plesni centar s dodatnim  lokacijama koje će se objaviti u dogledno vrijeme.

 

Povodom svih recentnih organizacijskih promjena festival Sudnjeg Dana preimenovan je u Independant Festival of Creative Communications (IFCC), a ponajviše zbog novog međunarodnog karaktera. Potpis Sudnjeg Dana – „Nezavisni festival kreativnih komunikacija“ – novi je službeni naziv festivala, a kratica IFCC se koristi pri komuniciranju događaja. Sudnji Dan tako ostaje ceremonijalna dodjele nagrada, no sada i veliko finale IFCC-a.

 

Radovi za nagradu Sudnjeg Dana prijavljuju se u sljedećim kategorijama:
1.    VELIKA IDEJA
2.    COPYWRITING
3.    ILUSTRACIJA
4.    DIZAJN: LOGO/VIZUALNI IDENTITET
5.    DIZAJN: PRINT
6.    DIZAJN: AMBALAŽA
7.    DIZAJN: WEB
8.    DIZAJN: MOBILNE APLIKACIJE
9.    CONCEPT ART/DIZAJN
10.    3D
11.    FOTOGRAFIJA
12.    VFX
13.    ANIMACIJA
14.    REŽIJA
15.    GLUMA
16.    GLAZBA I ZVUK
17.    MLADA NADA*
18.    NAJBOLJE OD  NEOBJAVLJENOG**

 

Izvor: Judgment Day Awards

17/02/2015Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?